Stand huren

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Stand huren

Home » Stand huren

Door een stand te huren bij Outstand, steelt u zeker de show op de beurs waarop u staat. Onze stands hebben stuk voor stuk een representatief en opvallend ontwerp. Hierdoor zorgt u dat u opvalt tussen andere deelnemers aan de beurs. Ook laat u een goede indruk achter op bezoekers van uw stand en zorgt u ervoor dat ze een positieve beleving hebben met uw merk.

Voor elk bedrijf de juiste stand te huren

Wanneer u ons aanbod bekijkt, ziet u al snel dat er verschillende stands te huren zijn. Zo vindt u bij ons stands in allerlei formaten. De stands die u kunt huren variëren van 16m2 tot maar liefst 100m2. Ook het design van de stands varieert enorm. Kiest u voor een stand met een standaard ontwerp waar uw bezoekers terechtkunnen voor informatie over uw merk? Of gaat u voor een stand met alles erop en eraan waar uw bezoekers op interactieve wijze uw merk beleven? De mogelijkheden voor het huren van stands zijn eindeloos!

Krijg een impressie van de stand voor u deze gaat huren

Bekijk gerust ons aanbod aan verschillende stands. Ziet u een stand die u graag wilt huren? Neem dan meteen contact op! Hiervoor belt u naar 0334632877. Dan maken wij een fotorealistische 3D impressie van de stand. Deze impressie is inclusief uw gepersonaliseerde indeling, kleuren en logo’s. Op deze manier weet u van tevoren precies hoe de stand eruit komt te zien. Ook ontvangt u meteen de bijbehorende offerte. Zo weet u vooraf altijd wat u van ons kunt verwachten.

Neem direct contact op!

Outstand