Textiel & Drukwerk

Home » Textiel & Drukwerk

Textiel & Drukwerk


Kwalitatief drukwerk is essentieel voor een geslaagde presentatie. Uw bedrijfslogo en de beeldmerken dienen niet alleen goed zichtbaar te zijn, maar ook een hoge resolutie en juist kleurgebruik zijn van belang. Stel eens voor dat de kleur op de achterwand afwijkt van de kleur op de brochure, naast het feit dat dit niet professioneel oogt is het een doodzonde van uw investering.

Outstand verzorgt al het grafische drukwerk van uw stand. Wij werken samen met een aantal betrouwbare drukkerijen en leveren drukwerk op verschillende materialen zoals papier, kunststof, (stretch) doek, textiel en hout. Verder ontwerpen wij ‘cut outs’ voor bestickering en produceren wij gobo’s voor het projecteren van uw logo. Alle content wordt samen met u en uw eventuele DTP medewerker vormgegeven.

Zekerheid & Garantie

Outstand geeft u garantie voor al het drukwerk. Dit doen wij in de vorm van een proefdruk op maat, wat betekent dat wij vooraf aan de uiteindelijke productie een enkel exemplaar produceren ter beoordeling. Indien het een druk betreft voor een achterwand drukken wij een deel van het totale oppervlak met alle kleuren. Ook eventuele kritische delen zoals lage resolutie afbeeldingen kunt u zodoende beproeven.

Voordat de bestanden naar de drukker gaan worden deze intern gecontroleerd door één van onze medewerkers. Vervolgens worden de bestanden nogmaals gecontroleerd door de drukkerij zelf voordat deze in productie gaat. Zo bent u zeker dat er niks over het hoofd wordt gezien en de druk aan al uw wensen voldoet. Op deze manier kunt u met een gerust hart de beursperiode in!

Advies nodig, of een offerte aanvragen?

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u zicht oriënteren binnen de standbouw? Heeft u al een standontwerp waarvan u graag de budgetprijs voor wilt weten? Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte→  Contactgegevens

Outstand