Kosten beursstand

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Home » Kosten beursstand

Wat zijn precies de kosten voor het huren van een beursstand? Dat is iets wat veel mensen die voor het eerst op een beurs staan zich afvragen. De precieze kosten die verbonden zijn aan het huren van een stand, zijn echter afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het niet mogelijk om één duidelijk antwoord op deze vraag te geven. Wel kunnen we u een indicatie geven aan de hand van verschillende beursstands die u kunt huren bij Outstand.

De kosten van een beursstand in verschillende formaten

U kunt bij ons terecht voor het huren van stands in formaten variërend van 20m2 tot aan 100m2. Het is logisch dat de kosten voor deze stands verschillen. Zo huurt u een stand van 20m2 vanaf €3500,-, een stand van 40m2 vanaf €4900,-, een stand van 60m2 vanaf €8500,- en een stand van 100m2 vanaf €11500,-. Naast het formaat, is ook het design zeer bepalend voor de prijs. Zo zijn de kosten voor het huren van een simpele beursstand een stuk lager dan een stand met diverse elementen en onderdelen.

Kom meer te weten over de exacte kosten van een stand

Heeft u al een ontwerp in gedachten voor uw beursstand? Laat het ons weten, dan stellen wij een offerte op voor het huren van een beursstand volgens uw ontwerp. Wilt u het ontwerpen van uw stand aan ons overlaten? Daarvoor nodigen wij u graag uit voor een intake. Tijdens de intake luisteren we naar uw ideeën, wensen, behoeften en het budget voor de stand. Deze vertalen we naar een ontwerp op maat. Maak een afspraak voor een intake door te bellen naar 0334632877. Ook voor meer informatie mag u via dit nummer altijd contact opnemen.  

Neem direct contact op!