Stand design

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Home » Stand design

Met een bijzonder stand design valt u op tussen de andere bedrijven op de beurs. Dat niet alleen, ook zorgt u er met een doordacht ontwerp voor dat bezoekers van uw stand een positieve beleving hebben van uw merk. Een goed stand design geeft een bepaald gevoel aan de bezoeker, het brengt een boodschap over. Kiest u ook voor een design waarmee u opvalt en de juiste boodschap overbrengt op de bezoekers van de beurs waar u staat? Kies dan voor Outstand.

Samen zorgen we voor een briljant stand design

Het maken van een ontwerp voor een stand doen we altijd in samenwerking met u. U weet immers het beste wat het doel is van uw beursdeelname, wat de boodschap is die u wilt overbrengen en wat de beleving van uw merk moet zijn. Door uw expertise over uw eigen bedrijf en onze specialiteit in het ontwerpen van stands te combineren, zorgen we voor een uitmuntend stand design.  

Ruimtelijke verbeelding van uw stand design

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van uw stand, creëren we eerst een ruimtelijke impressie in de vorm van een ontwerp van de stand. Door te werken met geavanceerde software, ontwikkelen we realistische 3D impressies en animaties. Zo krijgt u vooraf al een duidelijk beeld van hoe de stand er precies uit gaat zien en kunt u eventueel nog aanpassingen aan het ontwerp laten aanbrengen.

Schakelt u ons in voor een stand design op maat?

Tijdens een intake luisteren we naar uw wensen, ideeën en doelstellingen. Deze staan aan de basis van het ontwerp van uw stand. Maak een afspraak voor een intake door te bellen naar 0334632877. Indien u nog vragen heeft, kunt u hiervoor ook altijd bellen naar eerdergenoemd nummer.

Neem direct contact op!

Outstand