Systeembouw

Neem contact op

Home » Systeembouw

Truss Systeembouw


Het truss-systeem bestaat uit aluminium vakwerkliggers. De elementen zijn uitstekend te gebruiken voor grote constructies en overspanningen. Terwijl het systeem ‘luchtig’ oogt beschikt het echter over een groot draagvermogen. Aluminium Truss heeft een makkelijke toepasbaarheid, is snel op te bouwen en duurzaam materiaal waardoor deze stands relatief laag in prijs zijn. Het systeem heeft een moderne en wat robuuste uitstraling en is goed te combineren met spandoeken waarop uw huisstijl en boodschap terugkomt. Met een mooi grafische ontwerp, de juiste verlichting en eventueel grote tv-schermen, creeren wij opvallende stands met een open karakter.

Voorbeelden


Aluprofiel Systeembouw


Het aluminium profielsysteem wordt vaak gebruikt vanwege haar veelzijdige toepassing en strakke uitstraling. Het systeem bestaat uit koppelbare elementen die worden afgewerkt met custom doeken, wanden en plafondssystemen. Het is mogelijk om van de bestaande modellen af te wijken. De systeemonderdelen worden dan op maat vervaardigd waarbij elke gewenste vorm mogelijk is. Systeembouw heeft een moderne en strakke uitstraling, is duurzaam in gebruik en hierdoor een voordelige oplossing als houtbouw boven uw budget ligt.

Voorbeelden


Wilt u meer weten over Houtbouw Design?       → Houtbouw Design

Wilt u meer weten over Beursstand Verhuur?   → Beursstand Verhuur

Advies nodig, of een offerte aanvragen?

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u zicht oriënteren binnen de standbouw? Heeft u al een standontwerp waarvan u graag de budgetprijs voor wilt weten? Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte bent u op het juiste adres.

Outstand