Ontwerp & Realisatie

Neem contact op

Home » Ontwerp & Realisatie

Ontwerp & Realisatie


Bij de intake van een aanvraag wordt als eerste de doelstelling van de beursdeelname en het gewenste uiterlijk van de stand in kaart gebracht. Samen met de opdrachtgever starten wij vervolgens een brainstormsessie waarbij de vierkante meters conceptueel worden ingevuld. Aan de hand van een plattegrond en ruimtelijke schetsen worden de juiste plekken voor banners, balies, vitrines en andere presentatie objecten vastgesteld. Met de bestaande huisstijl en uw logo’s worden daarnaast ook de kleurenschema’s en het belichtingsplan gemaakt.

Heeft u zelf al een idee of schets van de beoogde opstelling? Laat het ons weten, wij gaan hier graag mee aan de slag. Het is voor u en uw collega’s namelijk erg belangrijk om zich ’thuis’ te voelen in de stand. Tenslotte weet u ook het beste wat uw bedrijf moet uitstralen en wat het beste aansluit bij uw bestaande marketing uitingen. Ook het drukwerk werken wij graag uit in samenwerking met uw huidige DTP medewerker.

Voorbeelden


3D impressies & Animaties


Bij outstand werken we met geavanceerde software voor de aansturing van het creatieve proces. Wij ontwikkelen realistische 3D impressies en animaties om u vooraf een indruk te geven van de uiteindelijke stand. Ook verzorgen wij DTP werkzaamheden ten behoeve van het drukwerk en leveren wij technische bouwtekeningen voor de beursorganisaties en keuringen.

Tijdens dit ontwerpproces werken wij nauw samen met CG-Presentations om zodoende hoogwaardige 3D impressies te vervaardigen.

Voorbeelden


Realisatie standbouw

De uiteindelijke realisatie op de beursvloer wordt uitgevoerd door ons team van technisch ervaren standbouwers. Of het nu gaat om een eenvoudige truss-stand of een uitgebreide houtbouw constructie het verkrijgt onze volledige aandacht. Alle materialen worden ruimschoots op tijd klaar gezet in ons magazijn en getransporteerd naar locatie. Ter plekke beschikken wij over voldoende kennis en gereedschap om de laatste aanpassingen door te voeren om net die ‘finishing touch’ te bereiken. Ook reserve onderdelen en ‘back-ups’ behoren tot onze uitrusting.

Advies nodig, of een offerte aanvragen?

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u zicht oriënteren binnen de standbouw? Heeft u al een standontwerp waarvan u graag de budgetprijs voor wilt weten? Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte →  Contactgegevens

Outstand