Beursverlichting

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Beursverlichting

Home » Beursverlichting

Het verzorgen van beursverlichting is een vak op zich. Bij Outstand vindt u de juiste expertise in dit vak. Met verlichting brengt u bepaalde onderdelen van uw beursstand extra onder de aandacht en zorgt u voor de juiste sfeer in uw beursstand. Hierdoor speelt de beursverlichting van uw stand een essentiële rol bij een sterke presentatie van uw boodschap.

Bereik het gewenste effect door gebruik te maken van beursverlichting

In ons aanbod vindt u een ruime keuze uit verschillende soorten beursverlichting. Zo kiest u bij ons uit een grote voorraad basisverlichting, sfeer- en effectlicht. Ook is het mogelijk om profielspots en logo-projectiespots te huren. Hiermee laat u uw beeldmerk overal zien. Wanneer onze standbouwers uw stand opbouwen, stellen ze de verlichting precies af aan de hand van uw vloeroppervlak, prestatieprojecten en graphics.

Met welke beursverlichting creëert u de ideale sfeer in uw stand?

Wat de beste verlichting is voor uw stand, is afhankelijk van de doelen die u wenst te bereiken met de stand. Zo is het mogelijk uw stand helder te verlichten, zodat bezoekers duidelijk een presentatie kunnen volgen, maar is het ook mogelijk om juist een warme en donkere sfeer te creëren. Wij adviseren u graag over de juiste verlichting om uw doelen te bereiken. Voor advies op maat neemt u contact met ons op via 0334632877.

Neem direct contact op!