Beursstand huren

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Home » Beursstand huren

Door een beursstand te huren, ontvangt u een stand die perfect bij uw bedrijf én de beurs waarop u staat past. Bij Outstand vindt u ongetwijfeld een beursstand in de verhuur die aansluit op uw wensen. Zo heeft u de keuze uit beursstands in verschillende formaten en met verschillende inrichtingen. En komt u er niet helemaal uit welke stand het best bij uw bedrijf past? Wij adviseren u er graag over.

Een beursstand huren die optimaal aansluit bij uw wensen

Elke beursstand die wij te huur aanbieden is maatwerk. Het is immers belangrijk dat de stand die u huurt precies de boodschap uitstraalt die u graag wilt overbrengen. Bij elke maatvoering heeft u keuze uit trussbouw, systeembouw en houtbouwmodellen. Ook binnen deze opties passen we de beursstands aan, zodat de beursstand die u huurt precies past bij uw persoonlijke wensen en voordelen.

Ga voor verhuur van een beursstand óf laat de beursstand meteen aankleden

Een kwalitatieve en nette beursstand is slechts het begin van een perfecte beursdag. Ook de aankleding van uw stand is belangrijk. Daarom zijn wij u van dienst met het verzorgen van de complete aankleding van uw beursstands. Bij de verhuur van uw beursstand kiest u uit verschillende uitvoeringen, variërend van basis stands tot aan een complete stand met meubilair en bedrukking.

Vertel ons uw wensen voor het huren van een beursstand

Bij het huren van een beursstand, is het belangrijk dat de stand voldoet aan uw wensen én past bij uw bedrijf. Daarom horen wij graag van u wat u belangrijk vindt bij de verhuur en wat u wilt overbrengen met de beursstand. Vertel ons er meer over door te bellen naar 0334632877. Dan ontvangt u van ons een advies op maat en vertellen we u meer over de mogelijkheden die we u te bieden hebben.

Anderen bekeken ook:

Beursmeubilair | Standbouwers Nederland | Standbouwer

Neem direct contact op!

Outstand