Beursstand kopen

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Home » Beursstand kopen

Wanneer u regelmatig met uw bedrijf op de beurs staat, is het raadzaam om een beursstand te kopen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw bedrijf een consistente indruk maakt op verschillende beurzen. Ook bent u met het kopen van een beursstand vaak al snel goedkoper uit dan met het huren van een stand, vooral als u veel beurzen langsgaat. Zowel voor het kopen als voor het huren van een beursstand bent u bij Outstand aan het juiste adres.

Laat de beursstand die u gaat kopen speciaal voor u ontwerpen

Bij het kopen van een beursstand, is het belangrijk dat de beursstand precies aan uw wensen voldoet. Om hiervan verzekerd te zijn, laat u de stand op maat ontwerpen en maken. Voordat wij beginnen aan het ontwerp, nodigen wij u uit voor een intake. Tijdens de intake luisteren we aandachtig naar de doelen die u wilt bereiken met de beursstand en welke wensen u heeft voor de stand. Tijdens het gehele ontwerp- en realisatieproces houden we nauw contact met u, zodat u 100% tevreden bent.

Maak een afspraak en kom langs voor een intake

Door een beursstand bij ons te kopen bent u verzekerd van een stand waar u volledig tevreden over bent. Maak vandaag nog een afspraak voor een intake bij Outstand. Dit doet u door te bellen naar 0334632877. Ook voor meer informatie over het kopen van een beursstand mag u via dit nummer altijd contact opnemen.

Neem direct contact op!

Outstand