Standbouwer

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Home » Standbouwer

Een standbouwer die u een stand op maat biedt, die luistert naar uw wensen en waar u altijd kunt rekenen op een creatief ontwerp voor de standbouw voor een beurs. Dat is Outstand. Wanneer u met uw stand op een beurs staat, is het belangrijk dat u opvalt tussen de andere stands. Ook is het belangrijk dat de stand past bij uw bedrijf en een duidelijke boodschap uitstraalt. Door goed te luisteren naar uw wensen, ontvangt u een standbouw die bij u past en die de aandacht trekt van alle bezoekers die de beurs bezoeken.

Uw ideeën vertaald naar een adembenemend ontwerp door onze standbouwer

Het allerbelangrijkste bij standbouw voor op een beurs, is dat uw stand een duidelijke boodschap overbrengt op bezoekers. Wanneer u ons inschakelt als standbouwer, beginnen we daarom altijd met een intake. Tijdens deze intake brengen we uw doelstelling van beursdeelname in kaart en horen we graag wat uw wensen zijn voor het uiterlijk van de stand. Vervolgens gaan we samen brainstormen waarbij we de vierkante meters conceptueel invullen.

U wordt betrokken bij het hele proces van de standbouw voor een beurs

Op basis van onze gezamenlijke brainstormsessie, maken we een duidelijke plattegrond en ruimtelijke schetsen. Hierin stellen we de juiste plaatsen voor banners, balies en vitrines vast. Ook gebruiken we hierin uw huisstijl om een kleurenschema en plan voor belichting te maken. Dit gebeurt altijd in nauwe samenwerking met u. U weet immers precies wat er qua standbouw voor een beurs het beste past bij uw bedrijf en uw bestaande marketinguitingen.

Op de dag van de beurs is onze standbouwer er als eerste bij

Nadat we samen tot het perfecte ontwerp voor uw stand zijn gekomen, moet dit natuurlijk nog worden gerealiseerd. Als ervaren standbouwer realiseren we daarom ook de opbouw van uw stand. Zo weet u zeker dat de stand er precies zo uitziet als we samen hebben afgesproken. Van een eenvoudige truss-stand tot een uitgebreide houtbouw constructie, ons ervaren team aan specialisten op het gebied van standbouw zorgen dat uw stand er prachtig bijstaat op de beurs.

Gaat u ook voor een professionele indruk op de beurs?

U haalt het maximale uit uw volgende beurs door een expert op het gebied van standbouw in te schakelen. Wij zetten ons graag in om voor u de perfecte stand te bouwen. Zitten we binnenkort met u om de tafel voor een adviesgesprek over het bouwen van uw stand? Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0334632877. Indien u al een ontwerp heeft voor uw stand, kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen.

Neem direct contact op!

Outstand