Stand verhuur

N

Val op met uw stand op een beurs

N

Ontwerp op maat

N

Volledige ontzorging

Home » Stand verhuur

Wat uw specifieke wensen voor een stand ook zijn, in de verhuur van Outstand vindt u ongetwijfeld het juiste exemplaar. Hoe wij daar zo zeker van zijn? U kunt bij ons terecht voor stands in alle denkbare formaten én in een grote veelzijdigheid aan designs. Daarbij is elke stand uit onze standverhuur volledig te personaliseren naar uw bedrijf. Staat u binnenkort ook met een stand uit onze standhuur op een beurs?

Van een simpele stand tot een geavanceerd ontwerp, onze verhuur heeft het allemaal

In onze standverhuur vindt u verschillende typen stands. Zo heeft u keuze uit trussbouw, systeembouw en houtbouw modellen. Waar een trussbouw stand vaak vrij simpel is, pakt u met een houtbouw model echt uit en trekt u extra de aandacht. Elke stand die u vindt in onze verhuur is ook nog verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is het mogelijk om te gaan voor een basis stand, maar kunt u de standverhuur ook uitbreiden met meubilair en bedrukking. Wat uw voorkeuren ook zijn voor uw standhuur, in ons aanbod vindt u altijd de juiste stand.

U wordt volledig ontzorgd wanneer u een stand huurt bij ons

Ongeacht het type stand dat u kiest uit onze standhuur, u wordt door ons altijd volledig ontzorgd. Zo vervoeren wij de materialen voor de stand naar de locatie van de beurs en bouwt ons team aan vakkundige standbouwers de stand voor u op. Wilt u last minute nog iets veranderen? We nemen altijd verschillende gereedschappen en materialen mee om de puntjes op de i te zetten. Zo zorgen we ervoor dat u volledig tevreden bent over onze standverhuur.

Met welke stand staat u binnenkort op de beurs?

Bekijkt u rustig eens het totale aanbod van onze standhuur. Welke spreekt u het meest aan? En wilt u eventuele wijzigingen laten aanbrengen aan de stand? Hoe wenst u de stand te laten personaliseren? Laat het ons weten door te bellen naar 0334632877.

Anderen bekeken ook:

Neem direct contact op!

Outstand